OMS Inventuren

OMS Inventuren profilban

OMS Inventuren profilban

Az „OMS Inventuren” egy, az összes iparághoz és felhasználói szinthez szükséges, teljes leltár-szolgáltatással rendelkező leltárprofil. Az OMS a német nyelvű régió egyik legnagyobb leltár-szolgáltatója, és kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú és professzionális szolgáltatásra.

A Baden-Württembergben, Lorchban (Stuttgart közelében) található székhellyel, valamint Németországban, Ausztriában és Svájcban lévő fióktelepeivel, az OMS Európa-szerte áll ügyfeleinek rendelkezésére  kiváló leltárt és zökkenőmentes kimenetelt biztosítva. Az OMS név mind az árucikkek, mind a vagyonleltár területén a legmagasabb minőségű leltárcég hírnevét képviseli.

Az OMS ügyfelei a legkülönbözőbb iparágakból származnak. Az OMS biztosít leltárokat Ipari ügyfeleknek (például a gépgyártó cégeknek), a kiskereskedelemben (mint például barkács és élelmiszerláncoknak) és további szolgáltató iparágaknak (például bankok, biztosítótársaságok és logisztikai társaságok).

Küldetésünk

Az az elvárásunk magunkkal szemben, hogy a legmagasabb szintű leltárokat mindig az ügyfél teljes megelégedésével bonyolítsuk le. Célunk az, hogy a leltározás minőségi vezetője legyünk és maradjunk, és hogy ezt a pozíciót kiépítsük.

Ennek a célnak az eléréséhez és a saját magunkkal szemben támasztott elvárásoknak való megfeleléshez a legjobb munkatársakra van szükségünk. A személyzet gondos megválasztásával, a partnerségen alapuló vezetési stílussal és a teljesítményalapú kifizetésekkel képesek voltunk és vagyunk ezeket a munkatársakat megnyerni.

A kiemelkedő munkavállalói lojalitás és a rendkívül alacsony fluktuáció azt mutatják, hogy munkatársaink jól érzik magukat velünk. Ez motivál bennünket arra, hogy munkatársainkat tanfolyamokkal és továbbképzésekkel folyamatosan tovább fejlesszük.

OMS Inventuren jelenlegi állásajánlatai

Csapatvezető kiskereskedelmi leltározásban

 Németország     Teljes, vagy szezonális munkaidő
 OMS Inventuren GmbH

Csapatvezető kiskereskedelmi leltározásban  (német nyelvtudással)

Szeretsz emberekkel foglalkozni, egyszerűnek találod a saját és mások dolgait megszervezni? Fontos neked, hogy mindig mindent átláss, felelősséget vállalj és embereket vezess? Szereted az ügyfélkapcsolatot, szívesen kipróbálsz új dolgokat , és hajlandó vagy, szeretsz utazni?

Akkor az OMS Inventuren a megfelelő munkáltató NEKED!

Leltár alkalmazott

 Németország     Sszezonális munkaidő    OMS Inventuren GmbH

Leltár alkalmazott

Könnyű munkát keresel. A megbízhatóság és az őszinteség fontos számodra. Elkötelezett vagy és hatékonyan dolgozol. Készen állsz egy bizonyos ideig külföldön dolgozni?


Akkor az OMS Inventuren a megfelelő munkáltató NEKED!